Dolar 32,2081
%-0.11
Euro 34,8604
%0.17
Altın 2.446,320
%0.57
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

ABP Genel Başkanı Yalçın; ‘Aşı Ve PCR Dayatması Akıl Tutulmasından Başka Bir Şey Değildir’

  • İstanbul Gündemi
  • 12.09.2021 - 10:58

Anadolu Birliği Partisi’nin öncülüğünde düzenlenen mitinge; Gazeteci Abdurrahman Dilipak, Hamza Yardımcıoğlu, Sema Maraşlı, Cemil Can, şarkıcı Bora Gencer, Zafer Ege, Erkan Trükten, Dr. Bilgehan Bilge ve Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın konuşmacı olarak yer aldı. Siyasi parti temsilcileri, dernekler, vakıflar ve plan-demi platformu üyeleri de yer aldığı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte, miting konuşmalarına başlayan Abdurrahman Dilipak, katılımcılara geldikleri için teşekkür ederek; ' Günde 16’şar hap yutturdular ne yazık ki başka hastalıkları olan binlerce insanın hastalıklarını yok sayılarak hem dünya hem de ülkemizde birçok kişinin ölümüne sebep oldular. Onlar şifa diye gittikleri hastanelerden ailelerine cesetleri teslim edildi, bunu kabul etmiyoruz' diye konuştu.

‘EGEMENLERİN SİBER KÖLELİĞİNE HAYIR!’

Burada küresel güçlere meydan okumak için varız” diyerek başladığı konuşmasında 7 Eylül’de küresel pandemi çetesine karşı ilk meşaleyi Brezilya Devlet Başkanı’nın yaktığını söyleyen Abdurrahman Dilipak; başkanın gelecek için 3 alternatifi olduğunu yönündeki yorumuna değindi. Brezilya Devlet Başkanı’nın; ‘Tutuklanmak, öldürülmek ya da zafer hayatı bir kambur gibi sırtımızda taşımaktansa şerefli bir ölümü yeğ tutarız’ sözünü alıntılayan Dilipak; “Biz burada bugün onun cesur sesine ekliyoruz ve diyoruz ki; egemenlerin siber köleliğine hayır! Direneceğiz ve kazanacağız. Biz insanlık adına bir mücadele veriyoruz ve bu davranışımızla Türk Dünyası’na, İslam Dünyası’na Afrika halklarına, özgürlük arayışı içindeki büyün halklara örnek olmayı diliyoruz ve onların var olan mücadelelerine buradan selam gönderiyoruz.

‘İNSAN SAĞLIĞI TEHTİD EDİLİYORSA BİZ BUNA SONUNA KADAR KARŞIYIZ’

Maltepe’den Dünya’yı oyun alanına çeviren küresel güçlere sesleniyorum; 11 Eylül 2001 tarihinde ikiz kulelerle başlattığınız ve sürekli kurduğunuzu söylediğiniz ‘Yeni Dünya Düzeni’ yalanınızı 11 Mart 2024’te Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ)’ye ilan ettirdiğiniz pandemi planlarınızı biliyoruz. Yaşayarak öğrendik bazı şeyleri bunlar; hepsinde insanların çalınan gözyaşı, alın teri vardı bu kirli oyunların eğer yeni dünya projenizde, teknolojik gelişimlerinizde insan kanı varsa, çocuklarımız ağlayacaksa, insana eziyet yapılıyorsa ve insanın sağlığı tehdit ediliyorsa biz insan olarak buna karşı sonuna kadar direneceğiz. Ya siz, ya biz!” ifadelerini kullandı.

‘MEDYA GÜCÜYLE SARS-COV 2 VİRÜSÜNÜ PCR TESTİYLE DÜNYAYA YAYDINIZ’

“Size bir tavsiyemiz var; İsterseniz Mars’a gidişiniz hızlandırın çünkü teslim olmayacağız!” diyen Dilipak,  11 Mart 2020 tarihinde ilan edilen ‘plandemi’de düğme ile iliği yanlış iliklenmiş olduğunu söyleyerek;  “Yanlış iliklediğiniz için adını Covid-19 olarak ilan ettiğiniz, virüsü yarasandan konakçıya, oradan bulaş olarak insana nasıl geçtiğini hikaye gibi bize anlatıp durdunuz. Modemlerinizi bu materyalleri de PCR Tanı Kiti’ne yüklediniz. PCR tanı kitiyle de insanlarda virüsün görmediği var mı yok mu diye yazı tura atmaya başladınız. Elinizdeki medya gücüyle yalan haberler üretip SARS-COV 2 dediğiniz virüsü PCR testiyle dünyaya yaydınız. Bizlere ölümü gösterip hastalığa razı etmeye çalıştılar.

‘SİZ YANINIZDA Kİ ARKADAŞINIZIN ELİNİ TUTUN İNŞALLAH’

Günde 16’şar hap yutturdular ne yazık ki başka hastalıkları olan binlerce insanın hastalıkları yok sayılarak hem dünya hem de ülkemizde birçok kişinin ölümüne sebep oldular. Onlar şifa diye gittikleri hastanelerden ailelerine cesetleri teslim edildi, bunu kabul etmiyoruz. Bu suçu işleyenler gün gelecek hesap verecek. Her gün ölüm istatistikleri açıklanıyor, herkes maskeli ve her an ölümü hatırlıyor. Dedeler torunlarını kucaklarına alamıyor, akraba ziyareti bitti, okul bitti, iş bitti. Neymiş, uydurdukları bir hastalık uğruna insanlığı yargısız bir infazla evlerine hapsettiler. Akraba, arkadaş ziyaretleri engellendi, tokalaşmayın, sarılmayın dediler; ‘siz yanınızdaki arkadaşın elini tutun inşallah’ şimdi hemen! Biz birlikteyiz, bu oyunu bozacağız. Tüm dünyada dayattıkları bu uygulamalar köleleştirdikleri siber kölelere dönüştürmek istedikleri insan ve robotların yaşam tarzı olabilirdi. Zaten onu istiyorlardı, bu zulmü tüm dünya insanları yaşadı ve yaşatmaya da devam ediyorlar” şeklinde konuştu.

‘İZOLE EDİLMEYEN VİRÜSÜN AŞISI OLMAZ!’

‘Bu virüsün nasıl çıktığını bizlere unutturdular’ diyen Gazeteci Abdurrahman Dilipak;  eğer bu gerçeği anlayamazsak, o zaman bir gün yarasa gökyüzünde süzülürken kurgulanan virüsün aşısı diye dayatılan sıvıyı almaya devam ederiz. İzole dilmeyen bir virüsün aşısı olmaz! O sıvı başka bir şey, Bill Gates’in fonladığı sıvı başka bir planın parçasıdır. Bu bağlamda küresel güçler kendi çıkarları için bölerek parçalara ayırdığı kesimlere maske, mesafe ve hijyen kuralını tekrarlatıp sonra aşıda tekrar birleştirdiyse bizde kendi varlığımızı sürdürmek ve geleceğimiz için birleştirmek istiyoruz. Tüm yaşadıklarımıza onun için ‘plandemi’ diyoruz” dedi.

BEDRİ YALÇIN; ‘BİZ BU KİRLİ OYUNU BOZMAK İÇİN ANT İÇTİK’

Günün anlam ve önemine binaen bir konuşma gerçekleştiren Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Dünyada daha az oksijen alarak daha sağlıklı olan hiçbir canlı türünün olmadığını belirterek başladığı değerlendirmesine şu ayrıntıları ekledi; Maskenin yapısı itibariye herkese kullanma zorunluluğu getirilmesi, akla, bilime, sağlığa aykırıdır. Yabancılara, turistlere getirilmeyen kısıtlama ve yasaklamaların kendi insanımıza dayatılması kabul edilemez. Sürekli mutasyona uğrayan ve varyantlarla aşıyı ve tedavide kullanılan ilaçları değersiz kılan bir mikropla bu şekilde mücadele edilemeyeceğini söylüyoruz. Aşıların geliştirilmesi, üretilmesi, dağıtımı ve uygulama süreci ve etki süresi, vaat edilen faydayı sağlamasının imkansızlığı apaçık ortada iken bu dayatma akıl tutulmasından başka bir şey değildir. Kendi yurttaşlarımız, yabancı üreticilerin zorunlu, bedava aşılarının kobayları değildir. Biz bu kirli oyunları bozmak için ant içtik.

‘BİZ MİLYONLARIZ VE BİR SESİ HAYKIRIYORUZ, ÖZGÜRLÜK!’

11 Eylül 2021’de Maltepe Meydanı’nda, Anayasal haklarımızı ve özgürlüklerimizi savunmak, Yeni Normal dedikleri sosyal hayat ve toplum dizaynının, insan fıtratına yaraşır olmadığını deklare etmek, küresel çetelerin ve yerli işbirlikçilerinin despotik güç kullanarak tesis etmek istedikleri yeni dünya düzenine karşı durmak adına toplandık. Bizler işçi, emekçi, memur, eğitimci, yaşlı, genç ve çocuk her yaştan insanlarız. Bizler milyonlarız ve bir sesi haykırıyoruz, özgürlük!”

Tuğçe HUY - İstanbul Gündemi

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.