Dolar 32,2854
%0.03
Euro 35,0382
%-0.13
Altın 2.479,760
%0.55
Bist-100 10.549,00
%2.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Player yükleniyor...

7 Haziran Seçimleri Birliğimizi Pekiştirsin”

  • İstanbul Gündemi
  • 02.06.2015 - 11:39

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Belediye Meclis Toplantısı'nda yaptığı konuşmasında 7 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek genel seçimlerin tüm siyasi partilere ve yarışan adaylara hayırlı olmasını dileyerek, Seçimler birliğimizi pekiştirsin” dedi.

Maltepe Belediye Meclisi'nin Haziran ayı olağan toplantıları Maltepe Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda Belediye Başkanı Ali Kılıç Başkanlığı'nda yapıldı.  Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Kılıç, 7 Haziran Pazar günü gerçekleşecek seçimlerin tüm siyasi partilere ve adaylara hayırlı olmasını dileyerek İnşallah bu seçim birliğimizi, beraberliğimizi pekiştirir. Türkiye'ye yakışan yeni bir parlamento seçilir. Bu parlamentoda ülkemizin tümünü kucaklayarak sorunların çözümü için yine el birliğiyle, gönül birliğiyle hareket ederek yeni bir köprü kurar ve süreç kaldığı yerden devam eder temennisinde bulunuyorum.” dedi.  Mayıs ayı denilince Türkiye için çok önemli,  hafızalardan silinmeyen bir ayın akla geldiğini ifade eden Kılıç, Mayıs ayında Türkiye'de yaşanan olaylar özellikle 6 Mayıs'ta üç gencin dar ağacına idama gönderilmesi ardından yine 29 Mayıs'ta Türkiye demokrasisinin ağır bir fatura ödediği Adnan Menderes ve arkadaşlarının idama gönderilmesi demokrasimiz için, ülkemiz için, birliğimiz ve bütünlüğümüz için gerçekten üzerinden onlarca yıl geçmesine rağmen halen çok derin yaraları ve izleri taşıdığımızı görüyoruz. Toplumun her kesiminin yüreğini sızlattığını çok net görüyoruz. Dileriz 1960'lı, 1970'li, 1980'li yıllarda yaşanan bu darbelerin beraberinde getirdiği bu acı olayları ülkemiz bundan sonra hiçbir şekilde, koşulda yaşamaz. Hep beraber ele ele vererek gönül rahatlığıyla, demokratik işleyişi yerine getirerek cumhuriyet bayrağı altında yaşamayı sürdüreceğiz. diye konuştu.

RAMAZAN ÇALIŞMALARINI ANLATTI

18 Haziran'da başlayacak Ramazan ayı çalışmaları hakkında belediye meclis üyelerini ve toplantıya katılan vatandaşları bilgilendiren Kılıç şöyle dedi: Ramazan ayında Altayçeşme Mahallesi'nde bulunan Organik Pazar'ın bulunduğu yeri sevgi sofrası adı altında hazırlayacağız. Burada 3 ayrı noktada yemekler verilecek. Sahne kurulacak. Yemeğin sonuna doğru din bilginleri, dini sohbetler adı altında konuşma ve sohbet yapacaklar. Boş alanı Feshane tarzı bir mekâna dönüştüreceğiz. Maltepe sınırları içerisinde nüfusu 5 binin üzerinde olan çeşitli illerimizden gelen hemşerilerimizin derneklerinin ya da ilinin temsil ettiği stantlar grubu oluşacak. Bunların yanı sıra özellikle de Maltepeli kadınlarımıza ve gençlerimize stant vereceğiz. Maltepe Belediyesi bünyesindeki atölyelerimizin örneklerini bir stantta vatandaşlarımızın beğenisine sunacağız. Vatandaşların iftardan sonra bir araya geleceği sohbet ve dinlenme alanı ve çocukların eğleneceği bir alanı planlıyoruz. Bu konuda varsa önerilerinizi de almak istiyoruz.”

BU BAŞARI SİZLERİN”

SONAR araştırma şirketinin Mayıs ayında Maltepe sınırları içerisinde 1268 denek üzerinde yaptığı çalışmasında Maltepe halkının genel anlamda Maltepe Belediyesi'nden, Belediye Meclis Üyeleri'nden ve Başkanlığı'ndan yüzde 75 oranında memnuniyet belirttiğini kaydeden Kılıç, Bu başarı sizlerin başarısı. Sizlere teşekkür etmek istiyorum. Maltepe dışında yapılan bir çalışmada Maltepe Belediyesi'ne bağlı kreşler, hijyen açısından tam not aldı. Tebriklerimi iletmek istiyorum. dedi. Meclis gündeminde yer alan 11 maddenin ilgili komisyonlarda görüşülmek üzere havale edilmesinden sonra toplantı sona erdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.